Our varieties

Our varieties of casings Hog

Hog

pig guts

Menu

  • Uses : saucisse à cuire ou à sécher, chorizo, boudin, andouillette…
  • Calibers : 28/30, 30/32, 32/34, 36/38, 38/40, 40/42, 42/45 mm
  • Packaging : drums, buckets, or jars
  • Sold : in bundles on soft or rigid tubes, dry salted or in brine.

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Degreased by hand, cut, tied, twisted

  • Uses : saucisse de Morteau, saucisson à cuire, saucisson sec, andouillette
  • Calibers : 45/50, 50/54, 54/57, 57/62, 62/66, 66/70 mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted

Chaudin

Degreased, packaged or cut, tied.

  • Uses : saucisson sec, saucisson à cuire, andouille de Vire ou de Guéméné
  • Calibers : 45/50, 50/54, 54/57, 57/62, 62/66, 66/70 mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted

Sac

  • Uses : Jésus, boudin ou enveloppe pour muscle à sécher (échine, lomo…)
  • Calibers :
    • Degreased : étroit (1 à 1.5 kg), étroit moyen (1.5 à 2 kg), large (+ 2 kg)
    • Peeled : 25/30,30/35, 35/40, 40/+ mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted

Rosette

Degreased by hand, cut, tied, twisted

  • Uses : rosette de Lyon, cervelas, saucisson sec
  • Calibers : 50/55, 55/60, 60/65, 65/70,70/75 à 90/+ mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted

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  • Uses : saucisse à cuire ou à sécher, chorizo, boudin, andouillette…
  • Calibers : 28/30, 30/32, 32/34, 36/38, 38/40, 40/42, 42/45 mm
  • Packaging : drums, buckets, or jars
  • Sold : in bundles on soft or rigid tubes, dry salted or in brine.

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Degreased by hand, cut, tied, twisted

  • Uses : saucisse de Morteau, saucisson à cuire, saucisson sec, andouillette
  • Calibers : 45/50, 50/54, 54/57, 57/62, 62/66, 66/70 mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted

Chaudin

Degreased, packaged or cut, tied.

  • Uses : saucisson sec, saucisson à cuire, andouille de Vire ou de Guéméné
  • Calibers : 45/50, 50/54, 54/57, 57/62, 62/66, 66/70 mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted

Sac

  • Uses : Jésus, boudin ou enveloppe pour muscle à sécher (échine, lomo…)
  • Calibers :
    • Degreased : étroit (1 à 1.5 kg), étroit moyen (1.5 à 2 kg), large (+ 2 kg)
    • Peeled : 25/30,30/35, 35/40, 40/+ mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted

Rosette

Degreased by hand, cut, tied, twisted

  • Uses : rosette de Lyon, cervelas, saucisson sec
  • Calibers : 50/55, 55/60, 60/65, 65/70,70/75 à 90/+ mm
  • Packaging : drums or buckets
  • Storage : dry salted